Nek-schouder-arm klachten

Behandeling

Bij nek-schouder-arm klachten wordt er gebruik gemaakt van specifieke behandelmethodes, zoals NSA behandelmethode, Mulligan, oefentherapie, Manuele therapieTriggerpointbehandeling en Dry Needling.

 

Het NSA is een onderwijscentrum voor fysiotherapeuten en manueel therapeuten te Groningen. Grondlegger van dit centrum is Dhr J.D Stenvers. De basis van de NSA behandelmethode ligt in het herstellen van de normale beweeglijkheid van met name de schouder, schouderblad en nek.

Vaak is een disfunctioneren of een slecht houdings- en/of bewegingspatroon de basis van allerlei gewrichts- of spierklachten in dit gebied.

 

Wie behandelt u?

De fysiotherapeuten Akkelyna de Vries en Amanda Kwast zijn gespecialiseerd in de behandeling van nek-schouder en armklachten. Zij maken beide deel uit van het Schoudernetwerk Noord Nederland, wat een onderdeel is van het Schoudernetwerk Nederland. In het netwerk proberen fysiotherapeuten en orthopeden samen hun krachten te bundelen voor een goede samenwerking. In dit netwerk wordt samen gewerkt om tot betere inzichten en behandelmethoden voor schouderklachten te komen.

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

06-20889944

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 08.00 - 21.00

vr: 08.00 - 17.30Locatie Harkema

ma - vr: 08.00 - 18.00

Volg ons!

WhatsApp Icon