Aangesloten netwerken

Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema is bij verschillende netwerken aangesloten. Met deze specialistische netwerken proberen de fysiotherapeuten hun kennis en vaardigheden te delen, te onderhouden en nieuwe kennis op te doen. In de netwerken zitten vaak artsen met het specialisme betreffende het netwerk, verpleegkundigen en fysiotherapeuten.

Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema is aangesloten bij de volgende netwerken:

 

Hieronder leest u meer over de netwerken.

 

CVA netwerk / Neurologie Netwerk Friesland regio Drachten / Regio MCL 

Het CVA Netwerk Drachten is een regionaal samenwerkingsverband van fysiotherapeuten uit de eerstelijn, tweedelijn en caresector. Het primaire doel van het netwerk is om optimale fysiotherapeutische zorg voor de CVA-patiënten in de regio Drachten te realiseren. Dit in samenwerking met andere zorgaanbieders, zoals de neuroloog, CVA verpleegkundige, de huisarts, revalidatiearts, Revalidatie Friesland en de thuiszorg.

Meer informatie op  https://neurologienetwerkfysiotherapie-regiodrachten.nl/  

 

Claudicatio netwerk

ClaudicatioNet heeft een landelijk dekkend netwerk van claudicatiotherapeuten gespecialiseerd in het geven van gesuperviseerde looptherapie. Om de samenwerking tussen claudicatiotherapeuten, vaatchirurgen en huisartsen te bevorderen bestaan er regionale netwerken.

ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer vaatlijden in Nederland. Het is een geïntegreerd zorgnetwerk met een landelijke reikwijdte dat patiënten, claudicatiotherapeuten en verwijzers (vaatchirurgen, verpleegkundig specialisten, huisartsen en praktijkondersteuners) met elkaar in contact brengt. Regionaal ontstaan subnetwerken die worden gefaciliteerd met relevante kennis en scholingen. ClaudicatioNet richt zich in de startfase op professionalisering van betrokken claudicatiotherapeuten en transparantie in hun specialisatietraject.

Meer informatie op https://www.claudicationet.nl

 


Duizeligheidsnet

Duizeligheid kan erg vervelend zijn, vooral als het vaak terugkomt. Gelukkig is er een netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van verschillende soorten duizeligheid. Dit netwerk heet Duizeligheidsnet en is een samenwerking met het Apeldoorns Duizeligheidscentrum. Er zijn verschillende mogelijkheden om duizeligheid te behandelen. Soms is de behandeling erg simpel en is de duizeligheid snel te verhelpen (bij bijvoorbeeld BPPD, lees hiermeer), soms is het nodig om langere tijd bepaalde oefeningen te doen (vestibulaire revalidatie). Niet alle vormen van duizeligheid kunnen door de fysiotherapeut behandeld worden. Soms is overleg met uw huisarts noodzakelijk. In onze praktijk is Gerjan den Hartogh aangesloten bij Duizeligheidsnet. 

 

Lees verder

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

06-20889944

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 08.00 - 21.00

vr: 08.00 - 17.30Locatie Harkema

ma - vr: 08.00 - 18.00

Volg ons!

WhatsApp Icon