Aangesloten netwerken

Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema is bij verschillende netwerken aangesloten. Met deze specialistische netwerken proberen de fysiotherapeuten hun kennis en vaardigheden te delen, te onderhouden en nieuwe kennis op te doen. In de netwerken zitten vaak artsen met het specialisme betreffende het netwerk, verpleegkundigen en fysiotherapeuten.

Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema is aangesloten bij de volgende netwerken:

 

Hieronder leest u meer over de netwerken.

 

CVA netwerk

Het CVA Netwerk Drachten is een regionaal samenwerkingsverband van fysiotherapeuten uit de eerstelijn, tweedelijn en caresector. Het primaire doel van het netwerk is om optimale fysiotherapeutische zorg voor de CVA-patiënten in de regio Drachten te realiseren. Dit in samenwerking met andere zorgaanbieders, zoals de neuroloog, CVA verpleegkundige, de huisarts, revalidatiearts, Revalidatie Friesland en de thuiszorg.

Meer informatie op  http://rgfhn.fysionet.nl/netwerken/cva.html

 

Claudicatio netwerk

ClaudicatioNet heeft een landelijk dekkend netwerk van claudicatiotherapeuten gespecialiseerd in het geven van gesuperviseerde looptherapie. Om de samenwerking tussen claudicatiotherapeuten, vaatchirurgen en huisartsen te bevorderen bestaan er regionale netwerken.

ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer vaatlijden in Nederland. Het is een geïntegreerd zorgnetwerk met een landelijke reikwijdte dat patiënten, claudicatiotherapeuten en verwijzers (vaatchirurgen, verpleegkundig specialisten, huisartsen en praktijkondersteuners) met elkaar in contact brengt. Regionaal ontstaan subnetwerken die worden gefaciliteerd met relevante kennis en scholingen. ClaudicatioNet richt zich in de startfase op professionalisering van betrokken claudicatiotherapeuten en transparantie in hun specialisatietraject.

Meer informatie op https://www.claudicationet.nl

Lees verder

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 7.30 - 21.00

vr: 7.30 -18.00Locatie Harkema

ma - vr: 8.00 - 18.00

Volg ons!