Netwerken

Geriatrie netwerk Friesland

Het netwerk Geriatrie Friesland is een provinciaal samenwerkingsverband van fysiotherapeuten uit de 1elijn, 2e lijn en caresector die de geriatrische patiënt, op verwijzing van aanvragers, optimale fysiotherapeutische zorg biedt. Deze zorg is vraag gestuurd. Voor verwijzers, geriatrische patiënten en niet netwerk fysiotherapeuten staat het netwerk Geriatrie Friesland voor deskundigheid, kwaliteit en resultaatgerichtheid. Wanneer er sprake is van ketenzorg draagt het netwerk zorg voor een samenhangend, continuerend fysiotherapeutisch aanbod. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het KNGF en evidence based practice. De fysiotherapeuten van het netwerk zijn actief participerend en zorgen doormiddel van bijeenkomsten voor adequate deskundigheidsbevordering. De netwerkfysiotherapeuten leveren hoogwaardige kwaliteit.

 

Voor meer informatie: http://rgfhn.fysionet.nl/netwerken/geriatrie-netwerk-friesland.html

 

 

Ketenzorg COPD Friesland

Het doel van de 1e lijns keten-dbc voor COPD is: alle behandelaars optimaal laten samenwerken, zodat ze een sterke keten vormen. Daarbij is een belangrijke plaats ingeruimd voor de inbreng van de patiënt. Met de patiënt wordt een individueel zorgplan opgesteld waarin zijn/haar wensen zijn opgenomen. Dit individuele behandelplan is de basis voor de gehele behandeling. Naast geneesmiddelen vormen, zoals gezegd beweging en gezonde voeding de hoekstenen van de behandeling. Ketenzorg Friesland werkt nauw samen met Maatschap Longartsen Friesland, huisartsen, praktijkondersteuners, apothekers, dietisten, longverpleegkundigen, thuiszorg en de fysiotherapeut.

Voor meer informatie: http://www.ketenzorgfriesland.nl/dbc-copd.html

 

 

Hoofdpijn Netwerk Noord

Het Hoofdpijn Netwerk Noord bestaat uit een groep fysiotherapeuten en manueel therapeuten die optimale zorg willen bieden aan patiënten met hoofdpijn. Zij werken samen met het Hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen en huisartsen uit de regio.

Patiënten met hoofdpijn kunnen bij de aangesloten deelnemers van het Hoofdpijn Netwerk Noord terecht via een verwijzing van de neuroloog of huisarts. Daarnaast kunnen patiënten zich rechtstreeks aanmelden voor onderzoek en behandeling bij vrij toegankelijke fysiotherapeuten. De aangesloten fysiotherapeuten voldoen aan specifieke scholingseisen.

 

Voor meer informatie: http://www.hoofdpijnnetwerknoord.nl

Meer aangesloten netwerken

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 7.30 - 21.00

vr: 7.30 -18.00Locatie Harkema

ma - vr: 8.00 - 18.00

Volg ons!