Netwerken

Ketenzorg COPD Friesland

Het doel van de 1e lijns keten-dbc voor COPD is: alle behandelaars optimaal laten samenwerken, zodat ze een sterke keten vormen. Daarbij is een belangrijke plaats ingeruimd voor de inbreng van de patiënt. Met de patiënt wordt een individueel zorgplan opgesteld waarin zijn/haar wensen zijn opgenomen. Dit individuele behandelplan is de basis voor de gehele behandeling. Naast geneesmiddelen vormen, zoals gezegd beweging en gezonde voeding de hoekstenen van de behandeling. Ketenzorg Friesland werkt nauw samen met Maatschap Longartsen Friesland, huisartsen, praktijkondersteuners, apothekers, dietisten, longverpleegkundigen, thuiszorg en de fysiotherapeut.

Voor meer informatie: http://www.ketenzorgfriesland.nl/dbc-copd.html

 

Chronisch zorgnet

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van bijna 3000 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV, etalagebenen), COPD, astma en hartaandoeningen op een kleine 3500 locaties in Nederland.

Chronisch ZorgNet werd ruim tien jaar geleden opgericht voor patiënten met ‘etalagebenen’, ofwel perifeer arterieel vaatlijden onder de naam ClaudicatioNet. Chronisch ZorgNet bouwt die bewezen succesvolle aanpak in kwaliteit én kosten nu verder uit naar de behandeling van andere chronische aandoeningen, te beginnen met de behandeling van hartpatiënten en patiënten met COPD.

Chronisch ZorgNet werkt continu aan het verbeteren van de zorg voor de patiënten met chronische aandoeningen, zo dicht mogelijk bij huis in sterke netwerken met andere zorgverleners en in nauwe samenwerking met diverse beroeps- en patiëntverenigingen.

Voor meer informatie: https://www.chronischzorgnet.nl/nl

 

Meer aangesloten netwerken

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

06-20889944

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 08.00 - 21.00

vr: 08.00 - 17.30Locatie Harkema

ma - vr: 08.00 - 18.00

Volg ons!

WhatsApp Icon