Netwerken

Schoudernetwerk Noord

De stichting Schoudernet Noord (SNN) is een werkgroep van manueel therapeuten en/of sportfysiotherapeuten en/of algemeen fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op gebied van diagnostiek en revalidatie van schouderaandoeningen. Binnen de stichting SNN zijn ook orthopeden betrokken.  Er is dan ook sprake van een intensief samenwerkingsverband tussen de aangesloten therapeuten en de orthopeden van het Martiniziekenhuis Groningen. Dit zorgt voor korte lijnen tussen orthopeed en therapeut bij post-operatieve schouderrevalidatie.

Het doel van het nerwerk is het optimaliseren van de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen van de deelnemende therapeuten bij schouderaandoeningen. Middels jaarlijkse deelnemersbijeenkomsten, opdrachten en scholing word getracht schouderaandoeningen op een hoog niveau te diagnosticeren en te behandelen. Daarnaast wordt actieve participatie van de deelnemende therapeuten binnen de stichting, het volgen van symposia en het bezoeken van congressen gestimuleerd.

Voor meer informatie: www.schoudernetnoord.nl

 

NOFF Netwerk Oncologie Fysiotherapie Friesland

NOFF (Netwerk Oncologie Fysiotherapeuten Friesland) is een netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen die kankergerelateerde klachten ervaren. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten met elkaar, waarbij de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied besproken worden.

Kijkt u in het hoofdmenu bij het kopje aandoeningen -> Oncologie fysiotherapie bij bij/na kanker om te zien op welke manieren wij u kunnen helpen

Voor meer informatie: https://www.noff.nu

 

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

06-20889944

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 08.00 - 21.00

vr: 08.00 - 17.30Locatie Harkema

ma - vr: 08.00 - 18.00

Volg ons!

WhatsApp Icon