Chronische pijnklachten

Behandeling van chronische pijn

Als de pijn niet overgaat, is het belangrijk om te kijken naar factoren die  mogelijk van invloed zijn op het blijven bestaan van de klachten. Vaak gaat het om onderling samenhangende factoren waardoor de emmer als het ware overloopt. Samen met de psychosomatisch fysiotherapeut kunt u onderzoeken wat er gedaan kan worden aan de chronische pijnklacht.


De behandeling kan afhankelijk van uw klachtenpatroon bestaan uit pijneducatie, omgaan met chronische pijn, het leren ontspannen en gemakkelijk bewegen en conditie opbouw. Meedenken hoe de behandeling er voor u uitziet is een heel belangrijk aspect. Vaak is het nodig om samen met de huisarts en eventuele andere zorgverleners, zoals specialist of psycholoog, af te stemmen voor een goede opbouw van de behandeling. Dit gebeurt natuurlijk alleen met uw toestemming.

 

Wie behandelt u?
Klaas van Dam sr. en Wytske van Dam- Miedema zijn psychosomatisch fysiotherapeut en gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. Zij zitten beiden ook in het basisteam van Transcare Harkema, voor diagnostiek en behandeling van chronische pijn. 

Voor meer informatie kijkt u bij Transcare pijnprogramma.

 


Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

06-20889944

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 08.00 - 21.00

vr: 08.00 - 17.30Locatie Harkema

ma - vr: 08.00 - 18.00

Volg ons!

WhatsApp Icon