Duizeligheid / BPPD / vestbiulaire revalidatie

 

Duizeligheidsnet

 

 

Duizeligheidsnet

 

Duizeligheid kan erg vervelend zijn, vooral als het vaak terugkomt. Gelukkig is er een netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van verschillende soorten duizeligheid. Dit netwerk heet Duizeligheidsnet en is een samenwerking met het Apeldoorns Duizeligheidscentrum

 

BPPD

 

In onze praktijk kunt u terecht bij Gerjan den Hartogh, een gespecialiseerde therapeut met veel ervaring op het gebied van duizeligheid. Hij kan u helpen bij de behandeling van BPPD, een veelvoorkomende vorm van draaiduizeligheid die wordt veroorzaakt door kristallen in het binnenoor die los zijn gekomen. Gerjan kan deze kristallen terugplaatsen op de juiste plek door middel van repositiemanoeuvres. De behandeling is kortdurend en vaak erg effectief. Lees hier meer over BPPD.

 

Vestibulaire revalidatie

 

Als uw evenwichtsorgaan om andere redenen minder goed functioneert, kan Gerjan u ook helpen met vestibulaire revalidatie. Dit is een oefentherapie die gericht is op het trainen/ondersteunen van het evenwichtsorgaan en het verminderen van duizeligheidsklachten.

Niet alle vormen van duizeligheid kunnen door de fysiotherapeut behandeld worden. Soms is overleg met uw huisarts noodzakelijk.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

06-20889944

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 08.00 - 21.00

vr: 08.00 - 17.30Locatie Harkema

ma - vr: 08.00 - 18.00

Volg ons!

WhatsApp Icon