Medische fitness

Verantwoord bewegen zorgt er voor dat uw spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren en uw conditie op peil blijft. Uw voelt u fitter en bewegen geeft u bovendien een ontspannen gevoel. Wanneer u geblesseerd bent of andere lichamelijke gezondheidsproblemen hebt, kunt u onder persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut werken aan uw herstel. 

 

Ook wanneer u geen klachten heeft, is bewegen belangrijk. Uit vele onderzoeken blijkt dat beweging het beste preventieve middel tegen klachten is.

 

Bij een uitvoerige intake wordt uw conditie getest. Mede aan de hand van uw wensen wordt het programma zorgvuldig samengesteld door uw behandelaar. 

Dit programma wordt ingevoerd op een smartcard. Op de smartcard staan de trainingen opgeslagen en worden de vorderingen automatisch bijgehouden.

Met deze smartcard wordt de apparatuur automatisch op het juiste programma voor u ingesteld.

 

In onze medische oefenruimte zijn hartslagmeters aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken.Verder zijn er ook een saturatiemeter (zuurstofwaarden), bloeddrukmeter en een bloedsuikermeter aanwezig. 

Fysiofitness

Wanneer u behoefte heeft aan begeleiding om weer in beweging te komen of te blijven in een fitnesszaal, kunt u een abonnement nemen voor vrije fitness. Ook dan krijgt u na een intake veel persoonlijke begeleiding bij uw trainingsprogramma. Voor meer informatie kunt u ons bellen. 

Klik hier voor onze tarieven

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

06-20889944

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 08.00 - 21.00

vr: 08.00 - 17.30Locatie Harkema

ma - vr: 08.00 - 18.00

Volg ons!

WhatsApp Icon