peesletsel

Lezing peesblessure, hollen of stilstaan? Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema vertelt u er meer over

 

Op maandag 14 mei geeft Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema een lezing over peesletsel. De lezing wordt gegeven door Marlou Bergsma, Deana de Vries en Klaas van Damjr, fysiotherapeuten die veel met sporters werken.

 

Peesklachten komen veel voor en worden vaak doorverwezen naar de fysiotherapeut. Ze kunnen ontstaan door een peesscheuring in verschillende gradaties of door bijvoorbeeld overbelasting. De meest voorkomende peesblessures zijn achillespees, kniepees, tenniselleboog en de schouderpezen. Bij deze blessures kan een fysiotherapeut helpen bij herstel door middel van behandeling en adviezen.

 

Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema heeft verschillende specialisaties in huis, waaronder sportfysiotherapie. De sportfysiotherapeut behandelt patiënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Hij begeleidt en adviseert sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen, maar ook sporters die sport als hobby hebben. In de praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie. De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

 

De lezing zal plaatsvinden op maandag 14 mei van 19.00-20.30 aan de Dalweg 4 in Surhuisterveen en u kunt deze gratis bijwonen. Wilt u meer weten over peesklachten, meldt u dan voor 9 mei aan via sportfysiotherapie@fysiosurhuisterveenharkema.nl

 

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 7.30 - 21.00

vr: 7.30 -18.00Locatie Harkema

ma - vr: 8.00 - 18.00

Volg ons!