Vacature

Fysiotherapie Surhuisterveen- Harkema zoekt vanaf 15 juli 2019- maar liever eerder- een collega algemeen fysiotherapie die tot medio januari 2020 voor ons wil waarnemen. De waarneming zal om een variabel aantal uren per week gaan, gemiddeld 3 dagen per week. Dit vraagt enige flexibiliteit van de waarnemer, daar zijn wij ons van bewust.

 

Wij zijn op zoek naar een fijne collega, die goed met mensen overweg kan. Voor ons is vakkennis, gedrevenheid en betrokkenheid heel belangrijk. Op onze beurt zullen we je ondersteunen waar nodig in je werk.

  

Fysiotherapie Surhuisterveen- Harkema is een goedlopende praktijk met een fijne werksfeer.  Wij hebben veel specialisaties in huis en goede multidisciplinaire samenwerkingsverbanden. Onze praktijk heeft een sterke regiofunctie.  We hechten veel waarde aan samenwerken om goede zorg te kunnen bieden.

 

Heb je interesse, stuur dan een uitgebreide CV naar secretaresse@fysiosurhuisterveenharkema.nl  Graag reageren voor 13 juni 2019.

 

 

Profiel praktijk 2019

Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema is een levendige, middelgrote praktijk met een locatie in Surhuisterveen en een locatie in het gezondheidscentrum Wâldsoarch in Harkema. De locaties zijn gelegen op de grens van Friesland en Groningen, vlak bij de A7.

 

Er werken 12 collega fysiotherapeuten waarvan de meesten zijn gespecialiseerd of in opleiding zijn. Ook zijn er 2 secretaresses die ons dagelijks bijstaan in administratieve en praktische zaken. Wij zijn ons goed bewust van de toenemende regeldruk en proberen op allerlei manieren deze beheersbaar te houden o.a. door goede ondersteuning van onze secretaresses en van Fysiomanager.

 

In onze praktijk zijn de volgende specialisaties: manueel therapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, bekkenfysiotherapie en oedeemfysiotherapie. Daarbij hebben veel collega’s zich toegelegd op subspecialisaties zoals het behandelen van nek- en schouderpijn, chronische pijn en vermoeidheid, CVA, Parkinson, valpreventie, slaapproblemen, hoofdpijn, dry needling, AOT en medical taping.

 

Door inzetten op kwaliteit en samenwerken hebben wij geleidelijk een sterke regiofunctie gekregen. Wij hebben goede samenwerkingsverbanden met huisartsen, specialisten en psychologen. Wij zitten in verschillende netwerken, namelijk Schoudernetwerk Noord, ParkNet, het Claudicationetwerk, Netwerk Oncologie Fysiotherapie Friesland, CVA netwerk en het Hoofdpijn Netwerk Noord.

 

Wij zijn gewend aan samenwerken in de zorg om een patiënt.  

 

 

 

 

 

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 7.30 - 21.00

vr: 7.30 -18.00Locatie Harkema

ma - vr: 8.00 - 18.00

Volg ons!