Verzekering 2018 en behandelindex

In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Vergelijk daarom zorgvuldig uw verzekeringen voor fysiotherapie op premie, dekking, medische selectie en keuzevrijheid!

zie www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd

 

 

Zorg zonder zorg bij Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema

 

Als fysiotherapiepraktijk willen wij graag zorg leveren zonder zorg. Daarom hebben wij ons goed verdiept in de inhoud van de aanvullende polissen voor wat betreft de fysiotherapie en de aanbevelingen van onder andere het Genootschap voor Fysiotherapie en de Consumentenbond. Het zal u vast ook zijn opgevallen: er zijn honderden combinaties van polissen die wat betreft inhoud amper van elkaar verschillen. Je zou kunnen spreken van een heuse polisjungle!

 

Het is onmogelijk om u een pasklaar advies te geven. Wij raden u aan wat betreft de fysiotherapie naar uw eigen situatie te kijken en daar een beslissing in te nemen.

 

Het is nu veel in het nieuws, vrijwel alle ziektekostenverzekeringen hanteren een zogenaamde behandelindex. Wij hebben begrip voor de wens van de zorgverzekeraar om de zorg betaalbaar te houden. Maar de behandelindex stuit ons fysiotherapeuten flink tegen de borst. De index is voor u als patiënt en voor de fysiotherapeut erg ondoorzichtig. De bezuinigingsmaatregel zegt helemaal niets zegt over de kwaliteit van uw behandeling! Deze maatregel kan zelfs uw herstel belemmeren doordat u moet stoppen met uw behandeling terwijl u goed bent verzekerd.

 

Onze praktijk is een dorpspraktijk met een regiofunctie waar wij trots op zijn. Wij kunnen u melden dat onze praktijk nagenoeg geen beperkingen door de behandelindex kent! Bij ons krijgt u de behandeling die u nodig heeft!

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 7.30 - 21.00

vr: 7.30 -18.00Locatie Harkema

ma - vr: 8.00 - 18.00

Volg ons!