• Hart voor zorg0

  Onze praktijk kent een lange traditie van zorg verlenen. De laagdrempelige dorpspraktijk van toen heeft nu een belangrijke regiofunctie door goede samenwerking met andere disciplines in de buurt. De lijntjes met de zorgverleners in de buurt zijn kort en dat is fijn voor als het nodig is.

  Meer over Hart voor Zorg

 • Locatie1

  Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema heeft twee locaties. In Surhuisterveen op de Dalweg en in Harkema zijn wij gevestigd in gezondheidscentrum Wâldsoarch. Wij bieden, zowel in Surhuisterveen als Harkema al onze specialisaties aan, met uitzondering van bekkenfysiotherapie. (alleen Surhuisterveen)

  Meer over Locatie

 • Team2

  Hier vindt hier onze medewerkers met hun specialisaties en aandachtsgebieden

  Meer over Ons team

 • Direct naar de fysiotherapeut3

  Tegenwoordig kunt u direct hulp zoeken bij een fysiotherapeut, u heeft dus géén verwijsbriefje meer nodig. Wanneer u twijfelt over de aard van uw klachten, is het verstandig toch even met uw huisarts of specialist te overleggen.

  Meer over Direct naar de Fysiotherapeut

 • Intake en behandeling5

  Tijdens uw eerste bezoek aan de fysiotherapeut vindt er een intake plaats. Er wordt een inventarisatie van uw klachten gemaakt. Hierbij zal de fysiotherapeut veel vragen stellen over de aard en de mogelijke oorzaak van uw klachten en een lichamelijke onderzoek doen om een volledig beeld van uw klachten te krijgen.

  Meer over Intake en behandeling

Contact

Locatie Surhuisterveen

Dalweg 4

9231 HX Surhuisterveen

Route plannen

0512-362167

06-20889944

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nlLocatie Harkema

Nijebuorren 38

9281 LZ Harkema

Route plannen

info@fysiotherapiesurhuisterveen.nl

Openingstijden

Locatie Surhuisterveen

ma - do: 08.00 - 21.00

vr: 08.00 - 17.30Locatie Harkema

ma - vr: 08.00 - 18.00

Volg ons!

WhatsApp Icon